Jdi na obsah Jdi na menu

HEAVEN 2017

nadpis.png

 

 

 

 

 

 

TOTO JE FESTIVAL PLNÝ SKVELEJ HUDBY, RADOSTI A MILOSTI


titul.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tento rok máme túžbu ísť ešte hlbšie ako sme kedy boli. Chceme byť pevne zakorenení v Ježišovom srdci a čerpať tak tú nekončiacu silu a radosť do života. On je pravá podstata nášho bytia. Vieme, že Boh dáva pokoj, istotu a stabilitu. Jemu nech znejú chvály a jasajú moria lebo On je Bohom istoty. 

promo.pngprogram.pngudalost.pngheaven-.png

 

 

 

 

 

 

o-festivale.pngGospelový a worshipový festival HEAVEN vznikol v roku 2014. V tom čase kapela HopeRise oslavovala 10 rokov pôsobenia. Festival mal byť vďakou a akýmsi vyvrcholením roku plného chvál. Dlho sme sa modlili za názov festivalu. Naše srdcia naplnila túžba zažívať NEBO už teraz a tak vznikol názov HEAVEN. Prvé tri ročníky sa uskutočnili na Námestí SNP v Rajci a vystúpili na nich známe Slovenské a České chválové a gospelové skupiny ako HeartBeat, Lámačské chvály, ESPÉ, GodKnows, HopeRise, Elijah Band, Nie Náhodou, Efata Band, Ignore!, And(dž)elino, noXcuse, The Elements, WOW, Zachej, Christallinus, Dávid Dave, Adonai či Worship Team Považie. Tento štvrtý ročník budeme po celý čas v kostole sv. Ladislava a jeho okolí. Túžime sa vrátiť do srdca chvály. Boh je centrom našich chvál. 

 

RODINY S DEŤMI eRko Rajec si pripravili pre deti super program a súťaže od 14:00 do 17:00. Bude to veľmi pekné a zábavné  eRkári sa ponúkli, že sa postarajú o deti manželom, ktorí by chceli tráviť čas chvál osamote. Animátori sú skvelí a už sa na deti veľmi tešia  viac informácií na: http://bit.ly/2sMpxRf

 

plagat-heaven-2017.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#heaven17  #zakoreneni

 

HEAVEN +

18. 5. 2017 HEAVEN 2017

Program

18. 5. 2017 HEAVEN 2017